Mitä kuuluu, pimppi?

Meillä jokaisella on kaunis ja yksilöllinen pimppi – miehillä sukupuolielimet ovat näkyvämmät ja naisilla ulkoisten häpyhuulten suojassa. Vastaanotoillamme usein kysymme naisilta, että ovatko he katsoneet alapäätään peilin kanssa. Vastaus on valitettavan usein “en”, tai “olen joskus”.

Miksi pimpin peilaaminen on tärkeää? Jos näkisit kuvan omasta alapäästäsi, niin tunnistaisitko sen?

  • limakalvojen kunto ja hoito, emättimen alueen tulehdukset – opi tuntemaan miltä näyttää terve ja miltä ärtynyt limakalvo – onko tapahtunut muutoksia?
  • visuaalinen palaute lantionpohjan toiminnasta; rento lantionpohja sekä aktiivinen supistus
  • anatomian tunteminen omasta pimpistään saattaa lisätä seksuaalista nautintoa
  • kehotuntemus kokonaisvaltaisesti – tunnet esimerkiksi kasvosi melko hyvin, etkö?
  • arvostus ja itseluottamus omaa kehoa kohtaan

Laskisiko se kynnystä katsoa omaa pimppiä synnytyksen jälkeen, jos se tehtäisiin jo synnytyssairaalassa kätilön kanssa? Moni arkailee turhaan peilaamista ja yleisenä pelkona on, että “se” on jollakin tavalla pilalla tai muuttunut radikaalisti.  

Ota siis säännölliseksi tavaksi tehdä katsaus pimppiisi.

Kuva: Anna-Riitta Kässi

VINKKI! Viekku.fi verkkokaupasta löydät Tunne itsesi -pimppipeilit, jotka kannustavat tutustumaan itseensä ja katsomaan itseään lempeästi. Tunne-sana viittaa sekä tietämiseen että fyysiseen tuntemiseen. Peili antaa luvan katsoa ja koskettaa omaa sukuelintä. Peilin halkaisija on 5,8 cm. Jokaisesta myydystä peilistä lahjoitetaan yksi peili Turun Tyttöjen talolle, jossa peilejä jaetaan sensitiivisellä otteella. Ostaessasi peilin teet siis samalla hyvää! 

Pimppisi on kaunis!

Kuva: Anna-Riitta Kässi
Like
3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *