#TyttöjenPuolella

Kansainvälistä tyttöjen päivää vietetään tänään!  Juhlapäivä, joka nostaa esiin tyttöjen voimat ja mahdollisuudet! Tytöt kohtaavat ikänsä ja sukupuolensa vuoksi syrjintää kaikkialla maailmassa ja siitäkin muistuttaen vietämme tyttöjen päivää. Me seisomme tyttöjen oikeuksien tukena kehittämällä naisten hyvinvointia ja arvokasta minäkokemusta. Jokainen meistä kaikkialla maailmassa ansaitsee tulla arvokkaasti kohdatuksi ja kohdelluksi. Plan Internationalin sivuilla pääset tutustumaan tyttöjen päivä – teemaan ja nappaamaan vinkit, kuinka juuri sinä voisit omalla panoksellasi tukea tyttöjen oikeuksia tänään ja tulevaisuudessa!

#tyttöjenpuolella #tyttöjenpäivä #planinternational #girlstakeover #tasaarvo #pelvicangels 

“Kaikkein salaisimmat kysymyksesi ovat yleensä niitä kaikkein yleisimpiä.”

Sara & Sonja

Like
2

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *