Sara Seppäläinen

Kuva: Sabrina Bqain

Sara on oman polkunsa kulkija ja uudistushaluinen haaveilija.

Kiinnostus naisten terveyden parissa työskentelyyn heräsi jo fysioterapiaopintojen aikana, kun asia sivuutettiin tosta noin vain. Lantionpohjan fysioterapiaa tutkiessaan Sara huomasi, että fysioterapeuttisia keinoja on paljon ja kiinnostus kasvoi. Kiinnostuksesta muodostui kokonainen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutin ura ja tie, jonka moniulotteisuus jaksaa innostaa päivittäin. Yli vuosikymmenen yrittäjäuransa aikana Sara on löytänyt ympärilleen upeita kollegoita ja innostavan yhteisön.

Vapaa-ajallaan Sara harjoittelee improvisaatioryhmä IKUAH:ssa, liikkuu eri tavoin kehonsa tarpeita kuunnellen ja rakastaa täyteläistä arkeaan kahden pojan äitinä. Takapihan riippukeinussa puun latvojen ja tähtitaivaan tuijottelu ovat parhaita tapoja pysähtyä ja olla läsnä itselleen.

Sonja Toivola

Kuva: Sabrina Bqain

Sonja Toivola ihmettelee elämää, haluaa aina oppia uutta ja kehittyä. Sonja on äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, imetysohjaaja ja barreohjaaja, mutta ennen kaikkea kahden pienen lapsen äiti, intohimoinen tanssija ja pohjimmiltaan melkoinen lukutoukka. Sonja rakastaa  kauniita asioita ympärillään, ja uskoo kauneuteen myös jokaisen ihmisen kehossa – hakien hyvää oloa ja hyvinvointia. Ikuisen oppimisen tie liittyy hyvin vahvasti kehittyvään alaamme, jossa ajan hermolla pysyminen on tärkeää ja jatkuva lisäkouluttautuminen sen myötä pakollista. Sonjan mielestä esimerkiksi äitiysfysioterapiassa ei voida missään nimessä vain mitata suorien vatsalihasten erkauman mittaa, sillä ihminen taustalla on aina niin paljon enemmän.

Tie fysioterapiaan löytyi liikunnallisen elämän kautta, jossa tanssi on on ollut isona osana aina 3-vuotiaasta lähtien.