Seksimokat

 Seksimokat ovat iltapäivälehtien vakkari otsikoita. Kuten kaikessa mitä teemme, joskus sattuu mokia tai ehkä vielä osuvammin kommelluksia. Niistä voi jäädä hauska muisto, ne ovat voineet hämmentää, niistä on voitu oppia tai joskus se on voinut olla käyttämättä jäänyt mahis, jota ei sitten hyödynnettykään.

Oli miten oli, nämä kuuluvat seksielämää. 

Keräsimme seuraajiltamme kommelluksia seksin parissa. Kiitämme mahdollisuudesta jakaa tarinanne 🧡

Huumori näissä tilanteissa pelastaa paljon! Kun kömmähdystä ei pyri peittelemään, tilanne hälvenee ja siitä muodostuu yhteinen hauska kokemus, kuten tälle pariskunnalle. Siispä sano se ääneen! 

“Olin niin sanotusti just hekuman hetkellä, kun mies luiskahti vahingossa ulos. No äkkiä survasi takasin ja luuli että mä tulin kun menin ihan sanattomaksi ja haukoin siinä henkeä, kunnes sain sanottua kaks sanaa: väärä reikä. 

Eli kuivana kakkoseen just melkein orgasmin hetkellä, en muuten suosittele 😆

Samalla kaavalla sujuvia seksikertoja ei ole olemassakaan. Suunnittelemattomuus antaa tilaa epäonnistumisille ja kömmähdyksille omassa mielessä. Rauhoita siis mielesi ja nauti seksistä ilman käsikirjoitusta. 

Ekoja kertoja seksin saralla riittää ja joskus ne voivat olla täysin odottamattomia. Ekat kerrat on ekoja kertoja, kukapa olisi seppä syntyessään? 

Hahah lol, oon squirtanny yhden jäbän suuhun… se oli eka kerta ja se luuli et se oli kusta. Suuri riita, se meni vessaan oksentamaan. Edelleenkin vittuilee mulle siitä, siitä on 11 vuotta.” 

Puhuminen helpottaa oloa jos jokin juttu jäi kaivamaan mieltä. Keskustelkaa seksin jälkeen tilanne rauhassa läpi. Voit aloittaa kertomalla, että tilanne nolottaa sinua. Kommunikointi usein lähentää, kommunikoimatta jättäminen taasen loitontaa. 

Jäikö sinulla herkullinen tilaisuus käyttämättä, joka oli kuin suorastaan  tarjottimelle asetettuna juuri sinulle? 

“Oli herkullinen ilta ja veto oli voimakas, nainen oli upea. Silloin olisi pitänyt tarttua tilaisuuteen. Sittemmin olen aina seurustellut ja kumppaneina on ollut miehiä.”

Joskus tapahtumat aiheuttaa ennemmin suorituspaineita kuin että olisivat hauska muisto. Suorituspaineita voi helpottaa avoimella kommunikaatiolla kumppanin kanssa. Saatat yllättyä, että muillakin on omat kokemuksensa ja epävarmuutensa. Seksissä on lupa edetä omalla tahdilla ja tavalla, kunnioittaen toista ja itseään. Jos aiheesta on vaikea keskustella kumppanin kanssa, voi kokemustaan purkaa ammattilaisen kanssa vaikka seksuaalineuvonnassa tai – terapiassa. 

“Kaikkein salaisimmat kysymyksesi ovat yleensä niitä kaikkein yleisimpiä.”

Sara & Sonja

#seksimoka #seksi #kommunikaatio #pelvicangels

Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *